Op dinsdag namiddag 27 mei 2019 trokken we met onze klas naar de brandweerkazerne van Temse. Een brandweerman deed met ons een kwis over onze kennis ivm brandveiligheid. Hier waren we alvast geslaagd voor de test. Brandweerman Maxim toonde ons via een wandplaat wat er in een woning zoal ‘gevaarlijk’ is ivm mogelijke brandstichting. En als afsluiter kregen we een hele uiteenzetting over de brandweerwagen. Wat bevat die veel materiaal en zit dat allemaal mooi geordend achter de luiken! We kregen een demonstratie van de knip- en nijptang en mochten even zelf brandweerman/-vrouw spelen. Wie kreeg de kegel omver? Een zeer leerrijke namiddag.

cws_gpp_images_by_albumid_gp theme=projig show_details=0 num_results=0 id=”AIWVoAfNpL6kAQvjBqbE5y5QbGNgS8q4B9iFm_hGzjOeoPWs1x0_BjXL1vXIVQXS6zwWDVcKK6l6″

mm

Auteur: Veerle Van de Maele

4 LO B Bezoek aan de brandweer.

Eén gedachte over “4 LO B Bezoek aan de brandweer.

• 27 juni 2019 om 09:40

Dank je wel,

Wij willen graag dikke merci zeggen voor de vele mooie foto’s die we langs deze weg mochten ontvangen, het ganse jaar door.
    Zodat we konden volgen met wat ze in de school bezig waren.
    Daar hebben wij van kunnen genieten.
    Ook een dikke merci voor jullie buitengewone inzet om onze kinderen weer een heel schooljaar de leerstof van het vierde leerjaar met mondjesmaat bij te brengen.
    Daar hebben wij bewondering voor. Chapeau!
    Een fijne en welverdiende vakantie!

Van harte,
    Oma en opa van Loes